برای رابطه دختر ها و پسرها چه فکری کرده ایم؟
دوستی های خیابانی، دوستی های اینترنتی، دوستی هایتلفنی، دوستی در محیط های دانشگاهی و آموزشی و...، همه این ها از جمله مواردیهستند که جوانان با آن روبه رو هستند که در برخی موارد سازنده بوده و در بسیاری ازموارد به علت نبود مدل های سالم و کارشناسی شده به ضرر و تباهی جوانان منجر شدهاست.
نبود موقعیت های اجتماعی مناسب در جامعه و خانوادهها و عدم فراهم سازی شرایط لازم برای روابط سالم در محیط های آموزشی علت اصلی اینامر است که امروز مشاهده می کنیم دوستی ها و ارتباط دخترو پسر به پایه مدارسراهنمایی و پایین تر کشیده شده است.
اما اشکال اساسی ترعدم پذیرش این واقعیت در جامعهمی باشد. جامعه باید این واقعیت را بفهمد و برای آن برنامه ریزی کند و به جایاینکه به فکر ازبین بردن این روابط و جدا کردن آن باشیم باید این ارتباط را ساماندهیم و برای آن برنامه ریزی کنیم.
سوال اینجاست که کدام نهاد یا سازمان وظیفه هدایتو الگوسازی برای ارتباط بین دختر و پسر را بر عهده دارد؟ کدام نهاد وسازمان بایدبر نحوه ارتباط این جوانان نظارت داشته باشد؟ آیا وظیفه رسانه ملی ، سازمان ملیجوانان، وزارت فرهنگ و ارشاد، نهادهای آموزشی و دانشگاهی است که این ارتباط رامدیریت کنند؟ آیا وظیفه نیروی انتظامی است که فرهنگ ارتباط و سطح دوستی های جوانانرا مشخص کند و برای آن خط قرمز بکشد؟
نظرات شما عزیزان: